1. Spirituális Választechnika (SVT)


SVT-t kínálok azoknak, akik valamilyen szellemi, lelki, fizikai gonddal, blokkal küzdenek. Ha tőlem kér tanácsot, akkor SVT-vel ( https://www.youtube.com/watch?v=kFvXqC2IfMI ) megvizsgálom a lélekprogramokat, jelen és előző életek energiáit, valamint a tudatalatti blokkokat. Ez egy szelíd módszer, mely a tudatalatti programokban kutatva keresi meg és távolítja el azokat az elemeket, amelyek az egészséges és boldog életben gátolnak bennünket. A kineziológiához hasonló módszer, mely nem csak ez életet, hanem előző életeket is vizsgál.

Mire alkalmas az SVT? A teljesség igénye nélkül az alábbi problémákra kaphatunk tisztítást: érzelmi problémák, függőségek; kapcsolati problémák (család, párkapcsolat, gyermek, munkahely; szeretteink elvesztésének traumája; önbecsülés, önbizalom hiánya; a bőség blokkjai (pénz, karrier); a sport, teljesítmény, siker blokkjai; alvászavarok; stressz; egészségügyi gondok: fóbia, allergia, állandó vagy kiújuló nehézségek; tanulási nehézségek, közlekedési nehézségek; test-lélek-szellem egyensúlyának visszanyerése, a csakrák tisztítása; eladandó ingatlanok (házak, telkek, erdők) tisztítása. Bővebben: https://rejtelyekszigete.com/spiritualis-valaszterapia-beszelgetes-felso-enunkkel/ . Egyéb tudatemelő módszerekkel kapcsolatban érdeklődjön nálam!

A kezelés támogatja az orvosi kezeléseket, támogat minden terápiát, pl.: masszázst, légzésterápiát, akupresszúrát, chiropraktikát, pszichoterápiát, stb. Pozitívan befolyásolja a gyógyulási folyamatokat, segíti a személyiség fejlődésének folyamatát. Enyhíti a fájdalmat, a haragot, a depressziót, az aggodalmat és egyéb negatív érzéseket. Előnyösen befolyásolja az emberekhez való viszonyulást.